fÅ REN LUFT NU - SEND EN MAIL OG VI GENNEMGÅR DIN VIRKSOMHED

SERVICES og LØSNINGER

du får målt dit støvniveau

Med kalibreret TSI Dusttrak DRX måles partikel-niveau på udvalgte steder for at fastlægge niveau af støv og partikler før- og efter eventuel løsning er sat i drift, så forbedring dokumenteres.

TSI Dusttrak DRX er anerkendt som det bedste instrument til måling af partikelniveau og anvendes bl.a. af Teknologisk Institut og Myndigheder.

du kan bruge gulvet som støvbinder

Med en støvbinder, bliver dit gulv til et stort luftfilter og du får en hurtig og effektiv reduktion af støvniveauet - En støvbinding skal kombineres med tracking af gulvvaskemaskine og rutiner - så renholdelse og støvreduktion bliver så effektiv og dokumenterbar som muligt.

du skal ikke selv bøvle med montage

Er en mekanisk luftrensning den bedste løsning for din virksomhed, så tager vi hånd om levering og montage - nemt, effektivt og hurtigt.

et slidt gulv er den største kilde

Den største kilde til støv er et slidt gulv - den daglige belastning med kørsel og skub af paller danner rigtig meget støv. Samtidig er reparation af gulve normalt både besværlige og dyre.Sådan behøver det ikke være - tag fat i os og vi kan hjælpe dig med en effektiv løsning med 10 års garanti.

SERVICE - NÅR DET BEHØVES

Uanset hvilken løsning du vælger - så følger vi op, justerer og tilpasser til den daglige drift. Med en aftale med os, så er du sikret at leveringer, målinger og filterskift udføres som aftalt.
Så du er sikker på dit indeklima er så godt som muligt.

kend dit indeklima - hele tiden

Med en indeklimamonitor, har du altid styr på miljøet og kan tage hurtige og lokale tiltag, hvis noget ændrer sig - og med en løsning fra os, så har du også dokumentation på plads overfor myndigheder, medarbejdere og kunder.

KONTAKT OS

ADRESSE

Gefionsvej 6C,

DK-3400 Hillerød

E-MAIL
TELEFON